Oksepita fyld (Sous Vide)

Fik en lækker pita hos Aarhus Streetfood den anden dag. Tænkte at det oksefilet der var deri kunne laves markant mere mør hvis det lige fik 10 timer i Sous Vide.

Herudover kunne det være rart at have noget lækkert i fryseren der hurtigt kan tages op på en travl hverdag.

Det skal du bruge:

  • Oksecuvette, oksefilet eller andet.
  • Hvidløg
  • Smoked paprika
  • Rapsolie
  • Salt
  • Knust chili

Sådan gør du:

  • Rens stegen for sener men lad fedtkanten blive.
  • Smør den med olien.
  • Gnid hvidløg, paprika, salt og knust chili ind i kødet. (ikke på fedtkanten da den skæres fra efter den er færdig.
  • Sous Vide ved 56 grader i Ca. 10 timer.
  • Skær den i passende strimler og skær fedtkanten fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *