Kalvebøffer 400g. (Sous Vide)

Det skal du bruge:

  • Bøffer skåret af kalveculotte
  • Hvidløg
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Knust chili

Sådan gør du:

  • Fjern evt. sener fra Culottestegen.
  • Skær den ud i bøffer.
  • Rids fedtkanten på oversiden. (skær ikke fedtet af.)
  • Smør bøfferne med olie. (Jeg bruger Øko Rapsolie)
  • Skær hvidløg i tynde skiver og placer dem på oversiden af bøfferne.
  • Krydder med salt, peber og knust chili.
  • Kom bøfferne i Sous Vide i 4 1/2 time ved 56,5 grader.
  • Tag dem ud af poserne og fjern hvidløg.
  • Steg med 30-60 sekunder på hver side på en brandvarm pande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *