Chilimayo (Godt husket Klaus)

Billeder er af en dobbelt portion af nedenstående.

Det skal du bruge:

  • 1 gl. miracle whip
  • 1 spsk. edelsüss paprika
  • 3 fed knust hvidløg
  • 2 tsk. Oregano
  • 2 tsk. Timian
  • 2 tsk. Knust chili
  • ½ tsk. salt

Sådan gør du:

  • Miracle whip skrabes ud af glasset med en dejskraber, alle øvrige ingredienser blandes i og røres med en ske eller håndmixer.
  • Kan med fordel laves dagen før så det kan nå at trække lidt.
  • Pas på med chilien da der findes mange udgaver af knust chili. Den fra Tiger har jeg brugt flere gange og den er ca. lige stærk hver gang. Kom evt. chili i til sidst og smag til.
  • Alle krydderier på nær hvidløg og miracle whip kan købes i Tiger.

Fif: Gem dine ketchup bøtter og kom det i dem. 👍

One thought on “Chilimayo (Godt husket Klaus)”

  1. Mit første bekendskab med pulled pork, var sammen med denne lille sag, så det er da helt naturligt at når vi nu servere pulled pork for 87 mennesker i morgen, så er det med SOSL.DK’s rigtige chili mayo!!
    BTW. Paprika rosen og paprika edelsüss er det samme – så ved du det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *